Tickets

Tickets

Koop hier online tickets voor voorstellingen of evenementen van heel wat culturele instellingen in Antwerpen.

Heb je graag wat extra uitleg of advies? De baliemedewerkers staan je graag bij op vrijdag en zaterdag in de Wisselstraat 12, te Antwerpen. Telefonisch bestellen kan op T 03 338 95 85 van dinsdag tot zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur.
Opgelet: bij online bestellingen kan je enkel met creditcard betalen.

amuz
AMUZ
AMUZ is een internationaal muziekcentrum waar culturele en educatieve activiteiten plaatsvinden in een historisch monument, de voormalige Sint-Augustinuskerk. Deze werd uitgerust met de infrastructuur van een moderne concertzaal en beschikt over een onovertroffen akoestiek.
 Programma 
Symfonie Orkest
Antwerp Symphony Orchestra
Het Antwerp Symphony Orchestra is het symfonisch orkest van Vlaanderen, met de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen als thuisbasis. Onder leiding van dirigenten Philippe Herreweghe en Edo de Waart wil het orkest een zo groot mogelijk publiek ontroeren en inspireren met concertbelevingen van het hoogste niveau.
 Programma 
arenberg
Arenbergschouwburg
In het hartje van de Antwerpse theaterbuurt is de Arenberg een begrip voor de cultuurliefhebber. Een open cultuurhuis met een gevarieerd aanbod waar je kan genieten van pop- en rockmuziek, comedy, literatuur, theater …
  Programma 
spartacus-productiebeeld-pers-71a1513-cfilipvanroe-small
Ballet Vlaanderen
Ballet Vlaanderen brengt grote klassieke werken en nieuwe creaties uit het dans- en balletrepertoire.
  Programma 
desingel
deSingel
Kunstcampus deSingel presenteert theater, dans, muziek en architectuur. De artiesten brengen voorstellingen, concerten en tentoonstellingen in de concertzaal, theaterzaal, de studio's en de exporuimte.
  Programma  
20161104, Antwerpen. Sfeerbeelden opera Antwerpen, voorstelling Der Fliegende Holländer (Wagner).
Opera Vlaanderen
Opera Vlaanderen brengt de grote klassieke werken uit het operarepertoire en nieuwe creaties op een maatschappelijk relevante en actuele manier.
  Programma  
elckerlyc
Theater Elckerlyc
Theater Elckerlyc in hartje Antwerpen heeft een geschiedenis die tot de verbeelding spreekt. Sinds 2008 werd de zaal de thuisbasis van De Komedie Compagnie. De slogan "beleef het samen" omschrijft perfect waar dit theater voor staat.
  Programma 
olt
OLT Rivierenhof
OLT brengt iedere zomer meer dan 40 concerten -van rock, roots & blues tot jazz, folk, pop, reggae, hip hop en world- in het unieke openluchttheater, gelegen in het provinciaal domein Rivierenhof in Deurne (Antwerpen).
  Programma 
78_Symfonie_Orkest_Vlaanderen_DeSingel_Antwerpen_Export_S40
Symfonieorkest Vlaanderen
Een zondag met muziek is een mooie zondag! Met zijn concertaanbod op zondagmiddag in deSingel Antwerpen bewijst Symfonieorkest Vlaanderen al jaren dat een klassiek concert ook gerust overdag kan. Een heerlijke mix van symfonische klassiekers, verrassende creaties en jong talent, én... het concert laat toe de drukte van de stad even te vergeten.
  Programma