Van rommelmarkt tot oude uitnodigingen

We bewonderen voor de tweede keer in de wonderkamer van DIVA.

Het Antwerps ontwerpersduo Wouters & Hendrix viert het 35-jarig bestaan van hun juwelenlabel. In DIVA, museum voor diamant, juwelen en zilver, kregen ze carte blanche als gastcurator van de tweede Wonderkamer. Snuisterijen en juwelen vertellen het verhaal van hun creativiteit.

“Ik denk dat de drie ruimtes veel van onze wereld prijs geven,” glundert Katrin Hendrix. “De mensen kunnen ontdekken hoe het in elkaar zit en werkt. We krijgen vaak de vraag waar we de inspiratie halen om honderd collecties te creëren, maar dat is iets dat in je borrelt en uitkomt door bepaalde dingen die je ergens opgevangen en opgenomen hebt. Daarvan hebben we geprobeerd veel te tonen in de .”

Nog tot 16 februari in Antwerpen
www.divaantwerp.be

Laat een reactie achter