Mamma Mia!

Featured Video Play Icon

In het voorjaar van 2020 zing je mee met de Vlaamse versies van ABBA hits.

20 jaar geleden ging MAMMA MIA! op 6 april 1999 in wereldpremière op de Londense West End. Wereldbekend werd het verhaal waarin dochter Sophie op het punt staat om te trouwen en op zoek gaat naar haar vader. Moeder Donna kan echter niet vertellen wie dat is. Een week later staan drie mannen onwetend aan de voordeur, op uitnodiging van Sophie.

De musical  combineert de grootste hits van ABBA met een humoristisch liefdesverhaal. Bekende ABBA-hits passeren de revue, waaronder ‘Dancing Queen’, ‘Knowing Me, Knowing You’, ‘Super Trouper’ en uiteraard ‘Mamma Mia’.

In het voorjaar van 2020 kruipt een Vlaamse cast in de huid van de personages. Een muziekfeest in de stadsschouwburg. Donna zal gespeeld worden door Ann Van den Broeck, haar dochter Sophie door Tinne Oltmans. Evi Hanssen en Ilse Monaca vertolken Donna’s jeugdvriendinnen. Michiel De Meyer speelt Sophie’s verloofde. De drie mogelijke vaders van Sophie worden gespeeld door Jeroen van Dyck, Johan Terryn en regisseur Stany Crets.

Try-outs van 22 februari tot 1 maart in Antwerpen
Van 5 tot 22 maart in Antwerpen

Laat een reactie achter