Met de handen in het haar

Featured Video Play Icon

HAAR is een kunst-, voel- en speel-installatie voor jonge van 2,5 tot 5 jaar.

De expo is een initiatief van RASA, een organisatie die kinderen in contact brengt met actuele kunst door haar reizende tentoonstellingen. Peuters en kleuters kunnen tot 2020 het thema haar op een intuïtieve manier benaderen.

Ze aaien pluche bollen, kammen een grappige haartekening en springen lachend mee op een video van harige dansende mannetjes. Alles is op maat van kinderen gemaakt en ontwikkeld om hun zintuigen te prikkelen. Ook volwassenen worden uitgenodigd op ontdekkingstocht te gaan want voor elke leeftijd heeft haar een andere connotatie en betekenis.

4 tot 25 maart in Berchem
25 maart tot 8 april in Willebroek
8 tot 30 april in Boom
3 tot 17 februari 2020 in Brasschaat
19 mei tot 5 juni 2020 in Heist-Op-Den-Berg
rasa.be

Laat een reactie achter