Knorren en kussen

De prinses die met een varken trouwde.

 

Een eeuwenoud Roemeens volkssprookje krijgt in de voorstelling Knorren en Kussen een heel eigen twist. Een met een gekruld staartje dan wel. Muziektheater DE KOLONIE laat je verrassen door prinsen, echte vlammen, een curieuze bevalling en kastelen waar wreed geknord, getoverd en gekust zal worden.

Anke Jochems is een verse telg uit de bekende Jochems-jeugdtheaterstal (Gert en Jo). Ze vertelt, zingt en danst, terwijl poppen en objecten over het podium swingen. Hun samenspel wordt bijgestaan door de Indische meestermuzikant Sattar Khan (o.a. Sidi Larbi Cherkaoui). Hij betovert met zijn tabla’s, een tweekoppige fluit en exotische percussie. De vorm en meesterlijke poppen zijn van Janneke Hertoghs (o.a. Froe Froe, Sidi Larbi Cherkaoui). Wie Raam en Lap van DE KOLONIE zag, weet dat ze erg origineel werk maakt.

5 oktober in Bornem
18 en 19 oktober in Antwerpen
30 oktober in Tienen
3, 4 en 5 november in Geel

www.dekoloniemt.be

 

Laat een reactie achter