Gevaarlijk liefdesduo

Een musical over de roekeloze avonturen van Bonnie en Clyde.

 

Jaren ’30, Louisiana, Verenigde Staten. De Grote Depressie woedt door het land. Twee mensen zoeken hun weg naar het grote geluk via de criminaliteit.

Wanneer Bonnie & Clyde elkaar leren kennen, wordt hun wederzijds verlangen naar opwinding en beroemdheid snel duidelijk. Hun roekeloze avonturen in de zoektocht naar een beter leven veranderen al snel in één grote nachtmerrie voor henzelf en al hun vrienden. De wet dreigt hen in te halen waardoor ze de dupe worden van hun eigen ambities. Via moord en overvallen probeert het duo het hoofd boven water te houden. Hoe meer bekendheid ze vergaren, hoe dichter de dood nadert.

Sexy en gevaarlijk, is deze musical over de twee criminelen.

27, 28 en 29 september en 3, 4, 5, 6 oktober in Antwerpen.
www.bso-producties.be

Laat een reactie achter