De Bonanzas

Featured Video Play Icon

Vijf mannen uit de Kempen spelen mooiste nummers uit de sixties.

De Bonanzas nemen je mee in hun eerbetoon aan deze gouden jaren. Al elf jaar maken ze een feest op het waar ze met enthousiasme en passie opklimmen. Momenteel doen ze de ruimte swingen met twee formules: Tribute to the sixties, een dansavond of –middag met gevarieerde liedjes voor de danslvoer, en The Wonder Years, een zaalshow met een mooie selectie nummers.

‘Ik heb zeker geen favorieten,’ zegt bandlid Thomas Keesmaekers, ‘want het aanbod uit de jaren ’60 is zo ongelooflijk breed. Er zit voor iedereen iets in. De Beatles hebben prachtige nummers gemaakt, maar de Rolling Stones ook bijvoorbeeld, of Roy Orbinson.’ ‘Als er één niet mag ontbreken,’ vult Steven Van Gool aan, ‘dan is het Roy Orbinson!’ Ook andere karakterstemmen en klassiekers toveren live de zaal om in een muzikaal zomerfeest.

Tickets 
1 mei in Willebroek
3 mei in Arendonk
24 mei in Mol
2 juni in Westmalle
14 juni in Turnhout

www.debonanzas.be

 

 

Laat een reactie achter