Sven De Leijer is content met eigen zaalshow

Featured Video Play Icon

Televisiepresentator Sven De Leijer verlaat even het kleine scherm voor zijn eigen zaalshow. 

De Leijer vertelt verhalen  waar je interactie in kan vinden. Met een feel good gevoel verlaat je achteraf de zaal. ‘De Show heet Content omdat ik het geluk heb om redelijk content in het leven te staan. Niet op een naïeve manier want er zijn natuurlijk ook dagen dat het wat minder gaat, maar het lukt me om die toch op een positieve manier benaderen,’ lacht De Leijer. ‘Wat de mensen kunnen verwachten van de show? Een persoonlijk, intiem moment met mij. Op televisie probeer ik altijd mijn privéleven wat af te schermen. Hier ben ik open en geef ik heel veel.’

Tickets 
8 mei in Antwerpen
10 mei in Mol
www.Livecomedy.be

 

Laat een reactie achter