Ceres | Fragment

Kunstenaar Jelle Spruyt selecteert 31 beeldende kunstenaars voor .

De in Antwerpen geboren en getogen kunstenaar Jelle Spruyt valt moeilijk in een hokje te plaatsen. De manier waarop hij materiaal en design combineert met handwerk van bijzondere kwaliteit, zorgt steevast voor expo’s waar je naar kan blijven kijken.

In Ceres brengt hij 31 beeldende kunstenaars samen, stuk voor stuk vrouwen die hij bewondert en respecteert. Elk werk wordt geherinterpreteerd en in de ruimtes geplaatst in bijzondere opstellingen. Details worden uitvergroot, onopvallende stukjes uit het werk krijgen de aandacht. Plots begrijp je de werken op een heel andere manier.

Met werk van: Nel Aerts, Naima Aouni, Marie-Sophie Beinke, Fia Ceilen, Helene Claes, Delphine Deguislage, Annea Lyvv Dreisz, Sarah De Wilde, Lot Doms, Chris Gillis, Kati Heck, Charlotte Koopman, Jorinde Krosenbrink, Gitte Le Bruyn, Clara Lissens, Alexandra Leyre Mein, Michele Matyn, Nadia Naveau, Ria Pacquée, Fatinha Ramos, Ann Rikkers, Tina Schott, Nele Tas, Charline Tyberghein, Sietske Van Aerde, Anne Van Boxelaere, Liese Vanhove, Lore Van Roelen, Katleen Vinck, Julia Wlodkowski, V&S

8 maart tot 5 april in Ekeren
252cc.be

Laat een reactie achter

Meer tips