Beginners

Featured Video Play Icon

Theatergezelschap Malpertuis verweeft een vijftal kortverhalen van de Amerikaanse schrijver Raymond Carver.

De personages zijn vastgelopen in relationele routine en begraven dromen. Ze worden opgeschrikt door een plotse crisissituatie of brengen hun zekerheden zelf aan het wankelen vanuit een diepgeworteld verlangen naar ‘het andere’. Hun levens lijken naast elkaar te bestaan en zijn op een intuïtieve manier verbonden door theaterregisseur Piet Arfeuille en cineaste Nathalie Teirlinck. “Zelf ben ik altijd gefascineerd door antihelden, mensen die geconfronteerd worden met een groot onvermogen om met dingen om te kunnen gaan of de middelen niet vinden om ze beter te maken,” vertelt Nathalie Teirlinck. In Beginners staat een groot aantal acteurs bij elkaar op de planken in een indrukwekkend decor.

20 februari Turnhout
25 mei Antwerpen
malpertuis.be

Laat een reactie achter