Tony Le Duc brengt familietradities in beeld

Met de fotoreportage Family Tables brengt foodfotograaf Tony Le Duc familietradities en bourgondische diversiteit in beeld.

Op uitnodiging van Permeke trok foodfotograaf Tony Le Duc door Antwerpen-Noord voor een nieuwe fotoreeks, geïnspireerd op barokke voedselstillevens. Het resultaat van deze opdracht is te zien in een en een boek: Family Tables.

Met 10 zinnenprikkelende familieportretten, opgebouwd rond feestmalen die in de verschillende culturen in de wijk worden gevierd en een fotokookboek maak je kennis met de families, hun tradities en recepten. Het boek kwam tot stand in samenwerking met culinair journaliste Daphne Aalders.

Expo Family Tables
Nog tot 31 oktober
Bibliotheek Permeke - De Coninckplein 25, 2060 Antwerpen
www.permeke.org

Laat een reactie achter

Meer tips