Expo Ongezien toont nieuw talent

Van 4 augustus tijdens Museumnacht tot 6 september kan je in de BP-Building de laureaten van de wedstrijd ‘Ongezien’ ontdekken.

Prospekta organiseert jaarlijks ‘Ongezien’, een wedstrijd om talentvolle kunstenaars te promoten. Antwerpse bedrijfsleiders en Prospekta geven zo ruimte aan ongezien talent. De wedstrijd geeft talentvolle beeldende kunstenaars de kans hun werk aan een groot publiek te tonen. Ongezien vindt telkens plaats op een nieuwe onverwachte locatie in Antwerpen. Editie 2016 vond plaats in het toen nog leegstaande museum DIVA achter het stadhuis en in 2017 stond de in Port of Creative Antwerp met uitzicht op het MAS.

Iedereen kon zich kandidaat stellen voor een plaats in de expo Ongezien #3. Textielkunst, grafiek, juweelontwerp, installatiekunst, film, performance, multimedia, illustratie, schilderkunst, beeldhouwen … alles kon.

Een jury van Antwerpse museumdirecteurs en bedrijfsleiders maakte de selectie. De expo opent met Museumnacht op zaterdag 4 augustus. Nog tot 6 september kan je de werken van volgende kunstenaars komen ontdekken in de BP-Building: Emmy Asakura, Tanya Atanasova, Lola Boris, Hendrik Braet, Rania Charara, Alexandra Crouwers, Magdalena Dalek, Raphaël De Bois, Ann Deceuninck, Sabine De Schutter, Elke Desutter, Loïc Devaux, Nina Doevendans, Arthur Dufoor, Atilla Erdem, Eray Erdem, An Graré, Ludovic Laffineur, An Onghena, Tatiana Potapova, Hussein Shabeeb, Miranda Schmitz, Stefaan Van Akoleyen, Zena Van den Block, Evelien Vanderstraeten, Astrid Van Moorleghem, Dominique Van Royen, Elleke Van Win, Bozena Watroba, Yu-chieh Tsai en Ziegler Sonja.

Expo Ongezien
4/8-6/9
BP-Building, Jan Baptist Verlooystraat, Antwerpen
www.ExpoOngezien.be

Laat een reactie achter

Meer tips