Stormkop: ateliers voor kinderen

Stormkop is een gloednieuwe, avontuurlijke plek aan de Antwerpse Droogdokken. Ateliers rond kunst, filosofie en wetenschap brengen er de hoofden van kinderen op hol. En stimuleren hen om eigenwijs en hardnekkig te blijven dromen. Er wordt gefocust op 6 tot 12-jarigen, maar familieleden, vrienden en andere geïnteresseerden zijn welkom om mee te doen!

De voorbije jaren volgden meer dan 50.000 kinderen in HetSteen workshops rond thema’s als tijd, water en feest. Deze zomer verhuisde de werking naar een nieuwe locatie: een loods aan de Antwerpse Droogdokkensite. En daarbij hoort ook een nieuwe naam.

Creativiteit en verbeelding
Bij Stormkop kunnen kinderen experimenteren, ondernemen, filosoferen en bouwen rond het thema ‘maritiem erfgoed’. Op allerlei manieren wordt er nagedacht en gefantaseerd over de plek die water, zee en haven innemen in een steeds veranderende wereld. Creativiteit en verbeelding staan daarbij voorop. Want de zoektocht is belangrijker dan het vinden van antwoorden.

Het programma van Stormkop biedt voor ieder wat wils: woensdagmiddagateliers en vakantiekampen, maar ook feestjes voor kinderen en brunches

Stormkop
Droogdokkensite
Droogdokkenweg AWN1, Antwerpen
www.stormkop.be

Laat een reactie achter

Meer tips