Jóhanna Kristbjörg Sigurðardóttir in De Warande

De IJslandse Kristbjörg Sigurðardóttir exposeert in De Warande.

Jóhanna Kristbjörg Sigurðardóttir werd geboren in 1982 in Reykjavik (IJsland). Kristbjörg Sigurðardóttir studeerde af aan de IJslandse Academie voor Schone Kunsten. Daarna zette ze haar studies verder aan het KASK en het HISK in Gent.

Ze combineert in haar werk weloverwogen verschillende media. Hierbij gebruikt ze klassieke manieren van schilderen en beeldhouwen. Ze creëert vormen & kleuren waarbij ze zich laat beïnvloeden door de omgeving. Daarnaast doet ze ook performances. Aan de basis van haar artistieke zoektocht ligt het streven naar het tot stand brengen van communicatie tussen haar innerlijke en uiterlijke zelf. En tussen de ruimte en de werken.

Jóhanna Kristbjörg Sigurðardóttir
De Warande, Turnhout
Nog tot 9/12

Laat een reactie achter

Meer tips