5 niet te missen concerten in OLT

OLT Rivierenhof, dat is de hele zomer lang concerten en voorstellingen in het magische openluchttheater in het Rivierenhof in Deurne.

Tot 8 september 2018 gooit het openluchttheater in Deurne de poorten weer open voor tal van levende legendes, beloftevolle artiesten en Belgische klasbakken. Niet enkel muzikale kleppers (van hiphop tot rootsrock) staan op de affiche, ook comedy- en theaterliefhebbers komen aan hun trekken.

Info Cultuur tipt 5 highlights uit het programma:

Steve Earle & The Dukes (12.07)
De ene voet in de bluegrass, de andere in de rock ‘n roll. Steve Earle is een van de pioniers van de hedendaagse Americana. Hij werkte samen met artiesten als Johnny Cash, Emmylou Harris en Patti Smith.

Wovenhand & Stef Kamil Carlens (18.07)
Een avondje genieten van de bezwerende muziek van folk- en rockicoon David Eugene Edwards en de pure, rootsy songs van Stef Kamil Carlens.

‘T Hof van Commerce (19.07)
In 2018 bestaat ‘T Hof van Commerce, de meest legendarische hiphopband van ons land, 20 jaar. En dat willen ze vieren. Met ontembare motivatie, onuitputtelijke energie, en vooral veel goesting rappen ze over van alles en nog wat: vrouwen, God, drugs, en zichzelf. Met een grappige noot én originele beats.
Stikstof verzorgt de preparty, met opzwepende beats en scherpzinnige raps in het Brussels.

Blonde Redhead + Imarhan + Snail Mail (20.08)
Een exclusieve line-up met 3 straffe bands: Indierock pioniers Blonde Redhead uit New York, woestijnrockers Imarhan uit Mali en het getalenteerde lofi-rock trio Snail Mail uit Baltimore

David Crosby (8.09)
Folkpionier David Crosby, bekend van The Byrds en supergroep Crosby, Stills, Nash & Young, sluit #OLT18 af!

Koop je tickets via de info- en ticketbalie Info Cultuur (Wisselstraat 12, aan de Grote Markt), elke vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Laat een reactie achter

Meer tips