Diamant in gouden straatjes

Antwerpen is de ‘place to be’ als het gaat over diamant- en juweelkunst. Het initiatief De Gouden Straatjes in Antwerpen speelt hier mooi op in. De route is ongeveer een kilometer lang en gaat langs 16 goud- en zilversmeden, dwars door het modehart van Antwerpen. Vermits de stad meer dan 5 eeuwen diamantgeschiedenis kent, is er genoeg te zien.

Van nieuwe opkomende talenten tot bekende, gevestigde namen. In de Gouden Straatjes in Antwerpen ligt de focus op vakmanschap en kwaliteit. Van betaalbare modejuwelen tot exclusieve op maat gemaakte ontwerpen, er is voor ieder wat wils.

De Gouden Straatjes
Wandeling met gids, vanaf 20 juni elke woensdag, donderdag, vrijdag of zaterdag. Ook mogelijk in combinatie met een bezoek aan DIVA, a Brilliant Story en/of Chocolatier Burie.
Boeken via www.degoudenstraatjes.be of via 03 338 95 85

Laat een reactie achter

Meer tips