5 gratis festivals om de zomer in te zetten

Zin om de zomer feestelijk in te zetten, maar geen festivaltickets op zak? Geen nood, er zijn genoeg leuke gratis festivals.

Voel je een sterke drang om de festivalzomer in te zetten, maar ben je vergeten om tijdig tickets te bestellen voor Best Kept Secret, Werchter, Dour ...? Dan kan je probleemloos terecht op deze 5 gratis festivals.

Op 23 & 24 juni kan je in Mechelen op het wereldfestival Ottertrotter in het Mechelse Tivolipark gratis genieten van zuiderse vibes en hartverwarmende, multiculturele muziek uit alle windstreken. Er zijn ook dansworkshops Tango en Capoeira.

De Ghostrockers voor de jeugd en Christoff en Frans Bauer voor de schlagerliefhebbers sieren dit jaar de affiche van de 'Nacht van de Gasthuisstraat' op vrijdag 29 juni vanaf 18.00 uur

Op 30 juni en 1 juli serveert het gratis festival Tuinfeest in Beerse DJ Polleke en de lokale fun-rock-showgroep Band Marginal.

Liefhebbers van blaasinstrumenten moeten op zondag 1 juli naar het straatmuziekfestival Toeten en Blazen, met feestelijke concerten op verschillende locaties in Lier.

En wie Graspop Metal Meeting in Dessel gemist heeft, kan op zaterdag 7 juli aan zijn metalbehoeften voldoen tijdens Schepskermis Rockfest in Balen.

Laat een reactie achter

Meer tips