Selah Sue in OLT Rivierenhof

Featured Video Play Icon

Ze stond in 2008 en 2009 al in OLT Rivierenhof. Toen als voorprogramma, nu als hoofdact met intieme versies van gekende nummers en gloednieuw werk.

2017 was een jaar van uitersten voor Selah Sue. Het was de eerste langere periode rust na jaren intensief touren, maar het werd ook het jaar van de geboorte van haar zoontje.

Inspiratie, energie en gemoedsrust zorgden voor een nieuwe boost en veel zin om live te gaan spelen. Het ideale moment ook om de live setup te herdenken. Een intieme setting bleek perfect te passen bij wat ze op dit moment live wil brengen: puurheid.

Ze stond al twee keer in OLT Rivierenhof, als voorprogramma van Gabriel Rios, Jef Neve en Kobe Proesmans in 2008 en in 2009 als support van Colbie Callait. In augustus komt Selah Sue eindelijk terug en brengt ze intieme versies van gekende nummers en gloednieuw werk.

Selah Sue in OLT Rivierenhof
8 augustus
www.oltrivierenhof.be

Laat een reactie achter

Meer tips