Wedstrijd – Jouw kunstwerk tentoonstellen op Ongezien #3?

Beeldhouwers, schilders, fotografen, illustratoren, juweelontwerpers, installatiekunstenaars … Iedereen kan zich kandidaat stellen om een plaats in de  Ongezien #3 te bemachtigen.

Na het succes van de edities in DIVA (2016) en Port of Creative Antwerp (2017) organiseert Prospekta opnieuw een wedstrijd om talentvolle beeldende kunstenaars te promoten. Een jury van Antwerpse museumdirecteurs en bedrijfsleiders maakt de selectie.

Het is een unieke kans om je kunstwerk op een bijzondere locatie in Antwerpen aan een groot publiek te tonen. De expo Ongezien #3 opent tijdens Museumnacht op zaterdag 4 augustus en is meerdere weken én gratis te bezoeken.

Prospekta wil met dit initiatief ongezien talent een platform geven en samenwerkingen stimuleren. Vorige edities ontstonden er mooie initiatieven tussen kunstenaars en bedrijfsleiders. Ook kunstenaars vonden elkaar en werkten samen aan een eigen groepstentoonstelling. De expo en de geselecteerde kunstenaars trokken ook de aandacht van de pers.

Inschrijven is makkelijk
Tot 5 juni kan je inschrijven. Vul hieronder het inschrijvingsformulier in en voeg een foto bij, en wie weet pronkt jouw schilderij of beeldhouwwerk in een expo boordevol ongezien talent.

Lees hier het wedstrijdreglement en vul het inschrijvingsformulier in.

Veel succes!

Nog vragen?
Neem contact op via irina.troitskaia@prospekta.be of T 03 338 95 09 (ma-di-wo).

Laat een reactie achter

Meer tips