John Cale in OLT Rivierenhof

Featured Video Play Icon

De 75-jarige veelzijdige en onvermoeibare muzikant John Cale komt op 24 juni naar het OLT Rivierenhof.

John Cale werd samen met Lou Reed groot dankzij hun iconische band The Velvet Underground. Daarna begon de lange en indrukwekkende solocarrière van de intussen 75-jarige rocker. De excentrieke Welshman bracht sinds 1970 meer dan 20 soloplaten uit. Daarnaast werkte hij als producer samen met steeds nieuwe generaties muzikanten waaronder The Stooges, Patti Smith, Siouxie and The Banshees en Happy Mondays.

In zijn lange carrière werd duidelijk dat John Cale een veelzijdig en onvermoeibaar muzikant is, met een unieke combinatie van compromisloze rock en experimentele nuances. Dat maakt zijn bevreemdend en uitdagend, maar evenzeer toegankelijk en fascinerend.

John Cale in OLT Rivierenhof
24 juni
Provinciaal domein Rivierenhof in Deurne
www.oltrivierenhof.be of koop je tickets via onze ticketbalie Info Cultuur aan de Grote Markt op vrijdag en zaterdag

Laat een reactie achter

Meer tips