Stilte, we draaien!

Een wervelende komedie van Loge10, met in de cast onder meer Loes Van den Heuvel, Ben Rottiers, Erik Goris en Moora Vander Veken.

Een filmploeg is neergestreken in het theater voor het draaien van een langspeelfilm. Ze nemen de scène op waarin de bedrogen echtgenoot een voorstelling stillegt om de minnaar van zijn vrouw te vermoorden.
Maar tijdens de opnames blijkt dat de productieleider niet te vertrouwen is, dat de regisseur verliefd is op de jonge actrice en dat de eeuwige tweede plans-rol er alles aan doet om zijn carrière een boost te geven. Ondertussen probeert de regie-assistent de boel te redden, terwijl hij van zijn eigen film droomt met de jonge actrice in de hoofdrol.

Loge 10 – Stilte, we draaien
Vanaf 19 april in Fakkeltheater Antwerpen
www.loge10.be

Laat een reactie achter

Meer tips