Theater Stap reist rond de wereld

Featured Video Play Icon

Theater Stap is een organisatie die toneel maakt met mensen met een beperking. Hun nieuwste voorstelling 'De Wereld' is een ongelooflijke reis rond de wereld.

Een man staat op van een bank in een park en trekt eropuit. Het is het begin van een merkwaardige tocht, een reis op leven en dood, waarin bijzondere mensen samenkomen. Er is de kleine man die bijna niemand opmerkt en de ober met excellente koffie, er is het meisje Haja dat van ver komt en haar sombere oom.

Er is ook de plastic zak in de wind, diepzeedieren, en een zon waar iedereen van heinde en ver naar komt kijken. En er is een gebeurtenis die zo ongelooflijk is dat ze zelfs voor wie erbij was onwerkelijk lijkt.

De Wereld is een voorstelling voor iedereen vanaf 8 jaar.

Theater Stap - De Wereld
Op tournee tot 17/05, speelt onder meer in Beerse, Schilde, Geel en Antwerpen.
www.theaterstap.be
 

Laat een reactie achter

Meer tips