Gisteren was het geweldig

Featured Video Play Icon
Gisteren was het geweldig! is de liefdevolle clash tussen kompanen Nico Sturm en Jonas Van Geel. Een ode aan de vriendschap, een botvieren van hun liefde voor de oude revue.

Een onderzoek naar de kracht van een duo: hoe kunnen 2 mensen een leven lang elkaar lief hebben en vrolijk blijven …

Gisteren was het geweldig! doet gouden duo’s zoals De Woodpeckers, Snip en Snap, Peppi en Kokki, Siegfried en Roy en Simon & Garfunkel herleven in een zoektocht naar de oorsprong, de evolutie en de kracht van de lach, tot op de dag van vandaag. Kan een lach de wereld mooier maken ( of zelfs redden? ) Blijf je je hele leven lang lachen, wat er ook gebeurt … of luister je beter al eens naar het geluid van de stilte …?

Gisteren was het geweldig! belooft een goudeerlijke, warme, ontroerende avond te worden, in een minutieus gebouwd decor, met normaal gezien onvergetelijke nummers, en zelfuitgevoerde pogingen tot stunts …

Gisteren was het geweldig!
Speelt onder meer nog in Mechelen, Berchem, Wilrijk, Kapellen, Mol en Antwerpen.

Nog meer tips in 100% CULTUUR, iedere zaterdag op TV Plus en iedere woensdag op ATV.

 

Laat een reactie achter

Meer tips