Wat als Marilyn Monroe nog leefde?

Featured Video Play Icon

Wat als Marilyn Monroe nog steeds zou leven? Dan zou de iconische actrices met de opvliegende jurk nu 90 jaar zijn. Dat is de insteek van Goodbye, Norma Jeane, het nieuwste stuk van Judas Theaterproducties.

In deze musical ontdekt een gedreven journalist dat de actrice helemaal niet overleden is in 1962, maar een anoniem leven in Europa leidt. Hij wil weten wat er de laatste avond van haar leven is gebeurd. Haar verhaal is er een van onbereikbare liefde, een diepe depressie, intens verdriet, vernietigende onzekerheid en eeuwige hunkering.

Goodbye Norma Jeane speelt onder meer op 8/02 in Merksem, op 8/03 in Lier en op 22/03 in Mol.
www.judastheaterproducties.be

Nog meer tips in 100% CULTUUR, iedere zaterdag op TV Plus en iedere woensdag op ATV.

Laat een reactie achter

Meer tips