Aicha Cissé op tournee met Prêt-à-Aimer

Featured Video Play Icon

Aïcha Cissé is een jonge comédienne met een grenzeloos enthousiasme. In haar nieuwste voorstelling staat ze helemaal alleen op de planken.

Met duizend-en-één vragen tracht Aïcha Cissé de wereld van relaties en de liefde te doorgronden. Sinds begin 2016 verzamelt ze grappige én triestige anekdotes, oude én nieuwe romantische verhalen over de liefde. Leggen al die verschillende verhalen de universele grondslagen bloot van ons samen- of alleen zijn?

Prêt-à-Aimer is haar monoloog met autobiografische elementen, en een melting pot aan getuigenissen van singles op zoek naar een lief. Een verhaal met veel vragen en hopelijk tal van antwoorden waar we allemaal (misschien wel stiekem?) op wachten.

Aicha Cissé speelt Prêt-à-Aimer

Op 22/02 in Antwerpen
Op 1/03 in Turnhout

www.thassos.be

Nog meer tips in 100% CULTUUR, iedere zaterdag op TV Plus en iedere woensdag op ATV.

Laat een reactie achter

Meer tips