3 decennia kleinkunst op podium

Met Erik Van Neygen, Roel Van Bambost en Hans de Booij staan 3 decennia kleinkunstenaars samen op een podium. De 3 singer-songwriters brengen in The Vintage Club hun songs van de vorige eeuw en bewijzen dat mooie muziek tijdloos is.

Je herkent ongetwijfeld vele nummers, maar je zal ook vergeten pareltjes ontdekken. Alle 3 hebben ze een verhaal te vertellen, elk in een eigen stijl: folk, country en chanson. Ze begeleiden zichzelf en elkaar, ondersteund door 2 muzikanten (gitaar en piano). In deze akoestische bezetting blijven ‘mooie melodieën’ belangrijker dan decibels, alles ten dienste van ‘verstaanbaarheid’. 'Poëzie op een notenbalk’, zoals men het ooit wel noemde …

Een nostalgische middag met de mooiste luisterliedjes.

The Vintage Club, met Erik Van Neygen, Roel Van Bambost en Hans De Booij

- 26 oktober in gc Herent

- 15 december in cc Geel

- 7 januari in De Roma in Borgerhout

- 16 januari in cc Lier

- 19 januari in Capenberg in Boechout

Laat een reactie achter

Meer tips